Управління освіти
       • Керівництво
       • Підрозділи управління
       • План роботи. Звіти. Колегії
       • Державні закупівлі
       • Бюджет
       • Прозорість та інформаційна           відкритість закладів освіти
       • Документи, розпорядження,
          листи

       • Накази
       • Кадри
       • Вакансії
       • Очищення влади (люстрація)
       • Запобігання корупції
       • Освіта для дітей з тимчасово
          окупованих територій


      • Учитель року
      • Атестація
      • Педагогічна майстерня
      • Інноваційна діяльність
      • Інклюзивна та спеціальна освіта
      • Партнерство в освіті
      • Методична допомога
      • Олімпіади. МАН. Конкурси
      • ЗНО, ДПА

   Інклюзивно-ресурсний центр № 4
   Інклюзивно-ресурсний центр № 13
   Районна профспілка освітян

    Школи, лiцеї, гiмназiї, НВК
    Дошкільні навчальні заклади
    Позашкiльнi заклади
    РАДА «ДНІПРО»

    Інформаційна лінія
    Об'яви
    Книга відгуків

    Звернення громадян

    Національно-патріотичне    виховання юного покоління

    Контакти:

Поштова адреса:
02105,  м. Київ-105,
пр. Миру, 6-А
Тел.: +38(063)319-78-00
Email: dniprosvita@kmda.gov.ua


Міністерство освіти і науки України

Київська міська державна адміністрація

Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

Дніпровська районна влада

Нова українська школа

Київський університет імені Бориса Грінченка

Інститут післядипломної освіти

Освітня карта Києва

Київський Палац дітей та юнацтва

Український центр оцінювання якості освіти

Київська Мала академія наук

Україна – НАТО

Консультації з громадськістю

Сучасні заклади освіти - 2024



На головну На головну  
Зробити початковою Зробити початковою  
Додати у вибране Додати у вибране  


Навчально-виховний комплекс Монтессорі з поглибленим вивченням англійської мови (дошкільний навчальний заклад-школа І ступеня) м.Києва
Навчально-виховний комплекс Монтессорі з поглибленим вивченням англійської мови (дошкільний навчальний заклад-школа І ступеня) м.Києва
Адреса: 02154, м. Київ,
вул. Ентузіастів 1/5

Телефон: +380633198486

E-mail: montessori-school@ukr.net

Веб-сайт: www.montessori-school.com.ua


Профіль:

Дошкільна, початкова освіта (з поглибленим вивченням англійської мови)



Навчально-виховний комплекс Монтессорі з поглибленим вивченням англійської мови (дошкільний навчальний заклад-школа І ступеня) м.Києва

   Серед найбільш самобутніх педагогічних систем у світовій педагогічній практиці є метод італійського педагога, лікаря, філософа, антрополога Марії Монтессорі (1870-1952), який протягом століття з успіхом працює в навчальних закладах майже усіх демократичних країнах світу.
     З вересня 1992 року гуманістичну педагогіку Марії Монтессорі почала відроджувати перша в незалежній Україні Київська школа Монтессорі. Цей унікальний навчальний заклад реалізовує можливість безперервної освіти дітей віком від 2 до 10 років.
     Вдале поєднання навчальних планів та програм, праця творчих учителів, затишні інтер’єри приміщень створюють умови та комфортну атмосферу для вільного розвитку і навчання дитини.
                               Монтессорі-метод
    Монтессорі-метод – це метод, який базується на спостереженні за дитиною і пройнятий духом постійного оновлення середовищa. Монтессорі- метод не є фіксованим, а є відкритим і гнучким до змін.  Монтессорі-метод приваблює, дає можливість кожному, хто навчається, прямувати до найвищого рівня розвитку.
     Система  навчання спрямована на індивідуальні навчальні стилі та допомогу учням в оволодінні вмінням вчитися найбільш ефективно. Система стверджує, що діти від народження розумні, вони навчаються різними шляхами і прогресують у власному темпі.
                              Монтессорі-школа
     Школа Монтессорі – це тепла й дружня спільнота учнів, вчителів і батьків де діти не розчиняються в натовпі. Ця школа починається з глибокої поваги до дітей, як до унікальних індивідуальних особистостей і працює з турботою про їх соціальний та емоційний розвиток.
                              Монтессорі-клас
     Монтессорі-клас – це світле й захоплююче середовище навчання. Монтессорі-клас не керується виключно вчителями. Учні навчаються керувати своїми власними спільнотами, виробляють лідерські якості й незалежність.
                              Монтессорі-урок
     Монтессорі-урок об’єднує дітей у чисельні вікові групи (три вікові ступені). Під час уроку в класі одночасно працюють діти різного віку, при цьому кожен працює індивідуально, за своїм особистим планом, сам обирає вид діяльності, яку може змінювати за період уроку багато разів. Педагог надає необхідну допомогу у слушний момент, доброзичливо і ненав’язливо керує дітьми, стаючи посередником між ними і підготовленим навколишнім середовищем. На уроці у дітей формується звичка працювати, вони отримують справжнє задоволення від роботи з дидактичним матеріалом. Працюючи самостійно з індивідуальною швидкістю, діти навчаються активної дисципліни та набувають незалежності у повсякденному житті.
                              Монтесорі-учні
     Монтессорі-учні активно залучені у власне навчання, а не в  пасивне очікування бути навченим. Вони навчаються шляхом отримання практичних навичок, через досвід власних відчуттів та досліджень. Монтессорі-учні виробляють самодисципліну та внутрішнє відчуття мотивації на шляху досягнення мети. Діти в Монтессорі-школі навчаючись не бояться робити помилки, адже приходять до розуміння, що в процесі навчання природно робити помилки. Монтессорі-учні навчаються співпрацювати, трудячись над великими проектами. Вони прагнуть до покращення особистих результатів, а не конкурують за найкращу оцінку в класі. По закінченню шкіл Монтессорі, ці якості використовуються ними в дорослому житті.
                               Mонтессорі-вчитель
     Монтессорі-вчитель створює розвивальне середовище, допомагає  дітям навчатися, стає другом й наставником. Педагог працює зі своїми учнями протягом трьох років. Це дозволяє виробити близькі довірливі відносини, досконало знати стиль навчання кожної дитини і сприяє виникненню сильного відчуття спільноти між дітьми.

Шановні батьки майбутніх першокласників!

Нагадуємо, що відповідно до вимог п.1ст.13 Закону України «Про освіту»,потужності закладу та прогнозованої мережі класів на 2023-2024 навчальний рік, НВК Монтессорі м. Києва набирає один перший клас (30 учні).

Освітній процес у ньому відбуватиметься за програмою НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ (авт. Савченко О.Я.)

Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до розпорядження Дніпровської РДА від 30.01.2023 № 50 «Про закріплення за закладами загальної середньої освіти Дніпровського району міста Києва територій обслуговування» за НВК Монтессорі міста Києва закріплено будинки, що розташовані по вул. Ентузіастів,3

Діти, які мешкають за вищезазначеними адресами, мають право першочергового зарахування до 1-го класу нашого закладу (ст.18 Закону України «Про Освіту»).

Прийом документів відбуватиметься відповідно до наказів

Департаменту освіти і науки Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 28.03.2023 № 24 «Про прийом дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти міста Києва у 2023 році» та управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації від 27.02.2023 № 25 «Про прийом дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Дніпровського району м. Києва у 2023 році» з 27.03.2023 по 01.06.2023 за попереднім записом телефоном 063 3198486 за графіком: вівторок 14.00-16.00; середа 15.00-17.00; п`ятниця 14.00-16.00, чи на електронну адресу закладу montessori-school@ukr.net

 

Відповідно до п.2ст.18 Закону України «Про загальну середню освіту», Вам, шановні батьки, необхідно буде подати документи: заяву, копію свідоцтва про народження дитини, медичну довідку 086-1/о, документ, який підтверджує місце проживання дитини чи одного з його батьків на території обслуговування (відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19.09.2018 № 806) власноруч або скановані копії, фотокопії, направлені нарочно,  електронною поштою (за вибором заявника). Відсутність станом на 31.05.2023 медичної довідки не є підставою для відмови у зарахуванні. Оригінали документів та медичні довідки подаються не пізніше 18.08.2023. Зарахування випускників дошкільного підрозділу НВК Монтессорі , що виявили бажання далі навчатись у підрозділі «школа І ступеня» до 1-го класу відбуватиметься згідно чинного законодавства України (першочергово). Зарахування на вільні місця (за умови їх наявності) відбуватиметься у порядку, визначеному МОН України, після 18.08.2023.

Електронна адреса: montessori-school@ukr.net







Співробітники
  Жигаловська Вікторія Володимирівна
       Директор

  Капустян Вікторія Михайлівна
       Заступник директора з навчальної роботи

  Степанова Валентина Василівна
       Методист



 

 

 




    Вхід для користувачів
Логін:    
Пароль:    
   

© 2009-2023. Інформаційна підтримка IT-SOURCE